VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
eradikated

NY VIDEO: Eradikated – Flood

Eradikated släpper tredje singeln från kommande albumet ”Descendants” som släpps den 6 oktober.

Eradikated har gått från klarhet till klarhet sedan första singeln Flames, från kommande albumet Descendants, släpptes i mars. I slutet av maj släpptes andra singeln Faced, som blev den perfekta uppvärmningen inför sommaren med gig på Sweden Rock Festival, Gefle Metal Festival och Summer Breeze Open Air i Tyskland. Bandet har efter dessa prestigespelningar hyllats av såväl press som publik för sin vansinniga energi på scen och streamingen har också ökat kraftigt i samband med dessa festivaler. Idag den 22 augusti släpps nu tredje och sista singeln Flood från albumet. Med låten följer en brutal video, inspelad under nämnda spelning på årets Sweden Rock Festival.


”Flood är det optimala spåret att släppa lös lagom innan albumsläppet, för att hinta lyssnaren om vad som komma skall. Det här spåret kvalar in på all musik jag någonsin velat lyssna på och spela till. Jag hoppas verkligen ni kan höra och känna energin som utsöndras i låten, precis på samma sätt som när vi spelar live. Noll pretto och så jäkla kompromisslöst!” – Calle Frogner Moberg (Eradikated)

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖRNina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIGMange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIERTipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT