VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE

NY VIDEO: Black Stone Cherry – Ringin’ In My Head

Black Stone Cherry presenterar den officiella musikvideon för ”Ringin’ In My Head” från bandets senaste album ”The Human Condition”. Videon regisserades av Tom J. Flynn och Mike Watts (Vudu Studios) och filmades på familjen Youngs gård i Edmonton, Kentucky, USA.

Plattan ”The Human Condition” släpptes i oktober 2020 och blev en succé jorden runt. Den har streamats mer än 43,5 miljoner gånger och spåret ”Ringin’ In My Head” närmar sig 3 miljoner streams. Skivan färdigställdes precis innan nedstängningen i samband med Covid-19 och med tiden stod det klart att flera av texterna på ett spöklikt vis beskrev samtiden. Sångaren och gitarristen Chris Robertson berättar: ”Under 2020, då världen verkade falla isär, så fick vi upp ögonen för en låt vi skrivit tidigare. Texten verkade nästan lite för nära verkligheten, för att vi inte skulle göra något extra med den. Den kommer garanterat att få det att ringa i öronen på dig.”


Den 27 augusti 2021 släppte Black Stone Cherry och Mascot Records en utökad utgåva digitalt av bandets sjunde album ”The Human Condition”. Bland de nya spåren hittar man en cover på Tracy Chapmans klassiker ”Give Me One Reason”.

Annons:

I höst turnerar bandet i Europa. Den 18 september kommer de till Sverige och spelar på Debaser i Stockholm.

De amerikanska grabbarna är exalterade över att äntligen få dela den officiella musikvideon till ”Ringin’ In My Head” med oss och säger: ”Vi hoppas att ni gillar videon.”

Black Stone Cherry består av:
Chris Robertson – sång & gitarr
Ben Wells – gitarr
John Fred Young – trummor

Basisten Jon Lawhon slutade 2021. Vi ser Steve Jewell på bas i videon och live.

NY VIDEO: Black Stone Cherry – Ringin’ In My Head 1

FÖLJ ROCKNYTT 2022 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Skribent/Fotograf

Rocknytt söker nya medarbetare

Brinner du för rockmusik och gillar att skriva eller fotografera?

Vi söker nu fler medarbetare.
JOBB
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter

ROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT