VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
Self Deception

VIDEOPREMIÄR: Self Deception – Legends

Efter självutlämnande “Intoxicated Haze” släpper Self Deception nya singeln/videon “Legends” 3/3, en storslagen hyllning till Sveriges blåljuspersonal. Från lyftet i refrängen till låtens tunga breakdown är “Legends” en perfekt avvägning mellan sött och salt och en låt som klippt och skuren för rock-arenorna.

Bandet berättar:
“Vi ville ge något tillbaka till våra vardagshjältar: blåljuspersonalen som går med huvudet före, orädda, in i varje situation för att skydda oss vanliga medborgare. Det räcker inte med att de många gånger riskerar livet, de kritiseras hårt i medier och våld och hot är ofta vardag. Vi skrev denna låt som en hyllning till de som inte tvekar att ställa sig i frontlinjen när det behövs”.


“Videon spelades in i minusgrader i en lada utanför Rimbo tillsammans med den episka filmaren Ted Lindén. Han har ett öga och en energi som smittar av sig genom linsen och det hoppas vi framgår av slutmaterialet. Det svettades lika mycket bakom som framför kameran. Vi vill hylla dom som kämpar för oss i vårt samhälle. Pandemin har gjort deras viktiga roll ännu tydligare. Legends representerar vår uppskattning av deras hjältemod”.

Annons:

Ett särskilt tack till de som hjälpte oss göra den här videon:
Police – David Karp
Nurse – Ann-Christin Lindblad
Södra dalarnas räddningstjänstförbund –
Fredrik karlsson
Tobias Eriksson
Daniel Stadin
Ewa Stadin

FÖLJ ROCKNYTT 2022 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Rocknytt söker nya medarbetare

Brinner du för rockmusik och gillar att skriva eller fotografera?

Vi söker nu fler medarbetare.
JOBB
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter

ROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT