VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE

NY VIDEO: Self Deception – Fight Fire With Gasoline

Self Deception har skämt bort oss med flera hårda singelsläpp under året. Nu är det dags igen. Samtidigt avslöjar bandet att det släpps ett nytt album nästa år. Datum för detta förmedlas inom kort, tillsammans med fler nyheter.

Med avsikten att skriva en explosiv, högenergisk låt som är perfekt för live-shower skapades “Fight Fire with Gasoline”.
Bandet visar upp sin tyngre sida samtidigt som de balanserar element från pop, house och punkrock.


“Då och då har människor starka åsikter om vilka typer av signaler vi skickar ut med våra låtar. En av de bästa sakerna med att skriva musik i Self Deception, är att vi aldrig begränsar oss själva. Ju mer personliga och galna grejer vi har i våra låtar, ju mer mer älskar vi dem! Jag kände behovet av att använda Self Deceptions konstnärliga frihet och skriva av mig ett riktigt ”Dra åt helvete!” – Andreas Clark

Omslaget är skapat av brittiske konstnären Adrian Baxter [instagram.com] (Paradise Lost, The Halo Effect, Mayhem, Yelawolf m fl).

Annons:

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖRNina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIGMange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIERTipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT