VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE

NY VIDEO: Zinny Zan – Heartbreak City

Wild Kingdom Records skriver kontrakt med hårdrockslegenden Zinny Zan & Stefan Bergström (Easy Action, Shotgun Messiah, Zan Clan & Skintrade) och deras nya band Zinny Zan.

Calle på Wild Kingdom kommenterar signingen: “Vi är så nöjda över att vara bolaget som fick möjligheten att signa Zinny Zan och att få släppa deras nya album “Lullabies for the Masses”, ett album som vi ser har stor potential att bli en riktig hårdrocksklassiker”.


Första singeln “Heartbreak City” är ett klassiskt rockerspår! Ett klassiskt upp-tempobeat med ett fantastiskt gitarriff som gör det till den perfekta låten att spela högt medan du cruisar i din bil med dina bästa kompisar eller din partner!

Zinny kommenterar signingen: “Att skriva på för Sound Pollution/Wild Kingdom var egentligen helt naturligt, Visst hade vi skickat runt låtar till fler skivbolag och även fått napp utifrån bland annat USA men då vi satt oss tillsammans med Sound Pollution / Wild Kingdom och diskuterade albumet och tankarna kring hur vi skulle arbeta så föll alla bitar på plats! Vi har sneglat på varandra och talat om ett samarbete någon gång i framtiden så det föll sig helt naturligt att tiden var inne nu.

Stefan: Den gemensamma synen vi och skivbolaget hade när vi diskuterade albumet och strategin och tänket runt ett samarbete gjorde valet väldigt enkelt för oss.

Ex-Skintrade-basisten Hogge Calmroth är också medlem i bandet.

Första singeln/videon “Heartbreak City” släpps idag, albumet “Lullabies for the Masses” släpps 20 maj.

RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter