VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE

NY VIDEO: Velvet Insane – Sound of Sirens

Velvet Insane är tillbaka med andra singeln/musikvideon “Sound of Sirens”!

Bandet kommenterar:
”Vi känner oss väldigt stolta över den här låten och glada att den visar upp en lite annorlunda sida av Velvet Insane. Den är starkt influerad av The Beatles och 60-talets popmusik samt visar vår passion och kärlek för all slags musik. Det är även en låt som vi verkligen ser fram emot att spela live och få känna energin från publiken. Med videon vill vi fira var vi kommer ifrån: 70-talet. Kiss, ABBA, Slade och glamrock/pop har betytt så mycket för oss i vår musikaliska uppväxt. 1970-talets influenser i bilder och musik men med dagens sound.”


Sulo Karlsson från Diamond Dogs  har producerat och skrivit låtarna tillsammans med bandet på det kommande albumet “Rock ‘n’ Roll Glitter Suit”. Plattan släpps via Wild Kingdom den 16 juli och kan förbokas här: https://orcd.co/sound-of-sirens

Annons:
FÖLJ ROCKNYTT 2022 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Rocknytt söker nya medarbetare

Brinner du för rockmusik och gillar att skriva eller fotografera?

Vi söker nu fler medarbetare.
JOBB
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter

ROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT