VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE

NY VIDEO: Quinn Sullivan – In A World Without You

Gitarren är en stor del av vem han är. Quinn Sullivan satsar nu också på sången och fattar pennan för att skriva sina låtar själv. Den enormt skickliga gitarristen har samarbetat med några av rockmusikens legendarer. Nya ”In A World Without You” är en Blueslåt med glada Poprock-vibbar.

Quinn fyllde nyligen tjugotvå, men har turnérat sedan han var elva år och har redan tre album bakom sig. Det fjärde, ”Wide Awake”, släpps den 4 juni.


Om ”In A World Without You” säger Sullivan: ”Det är en av mina favoriter från plattan. Vi spelade in videon i Building Records, som är en studio i Marlboro, New York. Det var en riktigt kul inspelning. Jag fick tillfälle att involvera några av mina vänner, vilket gav något alldeles extra. På trummor ser vi Lee Falco, på klaviatur Will Bryant och på bas Brandon Morrison.”

FÖLJ ROCKNYTT 2022 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Skribent/Fotograf

Rocknytt söker nya medarbetare

Brinner du för rockmusik och gillar att skriva eller fotografera?

Vi söker nu fler medarbetare.
JOBB
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter

Share via
Copy link