VECKANS TOPPNYHETER

NY VIDEO: Quinn Sullivan – All Around The World

Quinn Sullivan är endast tjugoett år gammal, men har redan tre album bakom sig och tio års erfarenhet som gitarrist. Nu tar han nästa steg i karriären, genom att även satsa på sång och låtskriveri. Här är killens nya singel och video ”All Around The World” från kommande plattan, som släpps senare i år. Låten har sköna vibbar och är något för dig som gillar Bluesrock a’ la’ Kenny Wayne Shepherd eller Poprock och AOR.

Den begåvade gitarristen har turnérat jorden runt från det att han var elva år. Grabben har spelat på bland annat Madison Square Garden, Hollywood Bowl och Eric Claptons Crossroads Guitar Festival. Sullivan har stått på scenen med till exempel sin idol och mentor Buddy Guy, samt Carlos Santana ett flertal gånger.

Quinn: ”Jag vill vara trogen mina rötter, men ändå gå vidare. De artister som inspirerar mig är alltid sugna på att göra något annorlunda. De upprepar sig aldrig. De bara växer och blir mer unika. Det är det jag vill med mitt artisteri.” Han fortsätter: “Jag tror min publik uppskattar att gitarren fortfarande är en stor del av vem jag är och jag kan ärligt säga att alla mina låtar kommer rakt från hjärtat.”

 

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Picture of Anna Karlsson

Anna Karlsson

Skribent/Fotograf
FLER NYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt

Tipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER