VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR
Kent Hilli

NY VIDEO: Kent Hilli – Don’t Say It’s Forever

16 Shares

Perfect Plan sångaren Kent Hilli släpper soloalbumet “The Rumble” 18/6 via Frontiers. Nu släpps första singeln och videon ”Don’t Say It’s Forever”.

Mike Palace har producerat albumet, ett partnerskap som visat sig vara en ”match made in heaven”. Mike är en fantastisk talang och har tillsammans med Kent utvecklat en otrolig kemi som verkligen fångat soundet Kent sökte till albumet.


“Mitt mål med det här albumet, musikaliskt, var att hitta en klassisk men ändå modern känsla och ett sound som skiljer sig lite från vad jag är känd för med Perfect Plan. Jag ville också göra ett mångsidigt album som innehåller allt från rockers till ballader. Jag är ett enormt fan av Giant, Foreigner, Survivor, Starship, Whitesnake, etc. och jag ville att dessa influenser skulle lysa igenom med mitt eget sound och identitet till låtarna. Mike Palace hade samma vision för musiken och vi har exakt samma influenser, så det blev en omedelbar match i himlen. Mike är ett riktigt geni och en dröm att arbeta med. Jag skrev också tillsammans med Alessandro Del Vecchio och Pete Alpenborg på två låtar, Mike på en låt och med min begåvade syster Tina på en låt, vilket var jättekul. Jag är väldigt tacksam och välsignad att ha fått chansen att arbeta med dessa talanger” säger Hilli.

Kent Hilli The Rumble
Låtlista:
1.  The Rumble (Never Say Die)
2.  Cold
3.  All For Love
4.  I Can’t Wait
5.  Don’t Say It’s Forever
6.  Miss Up To No Good
7.  Heaven Can Wait
8.  Does It Feel Like Love
9.  Love Can Last Forever
10.  Never Be Mine
11.  Still In Love

Line-up:
Kent Hilli – Lead vocals and backing vocals
Michael Palace – All instrumentation and backing vocals

RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter