VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE

NY LÅT: Halestorm – The Steeple

Grammisvinnande hårdrocksbandet Halestorm släpper sitt femte studioalbum “Back From The Dead” den 6 maj 2022.

Producerad av Nick Raskulinecz (Foo Fighters, Mastodon, Alice in Chains) med samproduktion av Scott Stevens (Shinedown, Daughtry, New Years Day), utvecklades Back From The Dead snabbt från låtskrivarövningar till en fråga om överlevnad för bandet.


Sångerskan Lzzy Hale säger, “Vi började skriva det här albumet ungefär tre månader f.c (före COVID). När vi väl gick in i lockdown och inte kunde uppträda och turnera föll jag in i en mörk plats och något av en identitetskris. Det här albumet är berättelsen om mig som skär ut mig ur den avgrunden. Det är en resa för att navigera mental hälsa, utsvävningar, överlevnad, förlösning, återupptäckt och fortfarande behålla tron ​​på mänskligheten.”

Annons:

“The Steeple” är andra singeln från Back From The Dead. “The Steeple” följer upp albumets titelspår “Back From The Dead” som släpptes i höstas och blev Halestorms sjätte #1 på rockradio och fick strålande recensioner.

Halestorm har vuxit från en barndomsdröm om syskonen Lzzy och Arejay Hale till ett av de mest hyllade rockbanden under de senaste två decennierna. Halestorms musik har streamats över en miljard gånger världen över, grammy nominerats två gånger samt hyllats av Rolling Stone och Loudwire. Bandet har också skaffat sig ett rykte som en mäktig liveakt och delat scen med ikoner som Heaven & Hell, Alice Cooper och Joan Jett.

FÖLJ ROCKNYTT 2022 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Rocknytt söker nya medarbetare

Brinner du för rockmusik och gillar att skriva eller fotografera?

Vi söker nu fler medarbetare.
JOBB
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter

ROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT