VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE

NY LÅT: From The Sky – Mirage

Efter flera års turnerande som frontman/låtskrivare för sitt band Bonafide ville Pontus Snibb komma tillbaka bakom trummorna igen på RIKTIGT. Och när han väl var där, varför inte sjunga samtidigt också?

Han frågade sina vänner Sampo Axelsson och Staffan Österlind som har spelat med honom i över tjugo år i deras “Tribute To Led Zeppelin” -band om de ville bilda en trio ala 70-s-rock/Zeppelinesque. Svaret var nja … eller faktiskt var det Hell Yeah! vi gör det!

De började skriva låtar tillsammans och det sa genast “klick” av glädje, musikalitet och musicerande. De har gjort det här tidigare, men det har aldrig varit såhär kul. Debutalbumet släpptes i januari och du hör nya singeln “Mirage” här!

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

RELATERADE ARTIKLAR

Inför Sweden Rock 2023: Intervju med Symphony X

Årets upplaga av Sweden Rock Festival är riktigt nära förestående nu och vi laddar upp med intervjuer med banden som spelar. Nästa band ut är Symphony X där hela bandet gemensamt svarade på Mattias Högströms frågor.

SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖRNina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIGMange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIERTipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT