VECKANS TOPPNYHETER

Rocknytt söker nya medarbetare

Brinner du för rockmusik och gillar att skriva eller fotografera?

Vi söker nu fler medarbetare.
JOBB
VECKANS MEST DELADE
adler-band-2012

STEVEN ADLER inlagd på rehab

adler-band-2012

STEVEN ADLER, känd som originaltrummis i GUNS N’ ROSES har nyligen checkat in på rehabiliteringscenter.

F.d. Guns N’ Roses trummisen STEVEN ADLER har nyligen checkat in på ett hemligt rehabiliteringscenter och tvingat sitt band, Adler att skjuta på sin sommarturné.


STEVEN ADLER kommenterade: “Jag tog upp flaskan och drack. Detta hända några gånger och det var några gånger för mycket. Jag visste att detta var något jag permanent var tvungen att sluta med. Den stunden tog jag upp telefonen, innan det gick ur styr, för att få hjälp. Jag har slutat med de tunga drogerna för ett par år sedan och nu är det dags att sluta med drickandet också. Jag befinner mig på ett bra ställe och kommer stanna här tills jag är bekväm att vara hemma och jobba på programmet själv. Jag älskar er alla för er förståelse, för att ni är tålmodiga och stöder mitt beslut. Precis som mina kamrater kommer jag slå detta också, så att jag kan återgå till musiken och slå på mina trummor!”

Bandet har också kommenterat: “Vi är väldigt ledsna för att alla fans och arrangörer som såg fram emot att se oss på turné kommer missa det, men just nu är Stevens hälsa det allra viktigaste. Vi hoppas att kunna gottgöra det till er alla när Steven har återhämtat sig”.

Alla datum har blivit framflyttade till hösten.

FÖLJ ROCKNYTT 2022 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!
Effie Trikili

Effie Trikili

Skribent/Fotograf

Rocknytt söker nya medarbetare

Brinner du för rockmusik och gillar att skriva eller fotografera?

Vi söker nu fler medarbetare.
JOBB
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter

Copy link