swebus-logo

Swebus lanserar sommarens festivalresor – sätter in bussar till 18 festivaler

swebus-logo
Förra veckan släppte Swebus årets utbud av festivalresor med nyheter såsom resor till Bråvalla i Norrköping och Getaway Rock Festival i Gävle. Under hela sommaren tar Swebus bussar besökarna hela vägen fram till inte mindre än 18 festivaler. Startskottet för Swebus festivalsommar går när första bussen full med hårdrockare avgår från Stockholm till Sweden Rock Festival den 4 juni klockan 8.15.

silverstein-band-press

SILVERSTEIN till Sveige

silverstein-band-press
Få band i genren kan matcha deras konsekventa och höga kvalitetsnivå! Det kanadensiska post-hardcorebandet Silverstein är aktuella med sitt hyllade sjunde album This Is How The Wind Shifts.

nocturnal st

Nocturnal – S/T (8.0)

Band: NocturnalTitel: S/TGenre: HårdrockSkivbolag: GaphalsReleasedatum: 2013-05-08Betyg: 8/10 Nocturnal, ett Linköpingsband med en tydlig 70-tals karaktär och inslag av blues och hårda riff. Band med 70-talsinspirerande koncept som Graveyard, Witchcraft och Skraeckoedlan har gjort succé innan- och utanför landet, är detta något som främjar Nocturnals musik tro? Nocturnal beskrivs på skivbolagets pressmeddelanden som ett band med … Läs mer

helloween-sascha-gerstner-photo-effie-trikili-rocknytt.net

Sascha Gerstner: “Förut kan det hända att vi lyssnade lite för mycket på vad folk sa men vi har slutat med det…”

helloween-sascha-gerstner-photo-effie-trikili-rocknytt.net
Den första Hellish Rock- turnén var ett segertåg utan dess like. Var än HELLOWEEN och GAMMA RAY (+ AXXIS) ställde upp sina förstärkare vallfärdade folk dit för att se dem. Drygt sex år senare är det dags för del två och även denna gång har intresset varit stort runtom i Europa. I Sverige var det dock betydligt svalare den här gången. Det och mycket annat försöker Rocknytts Janne Mattsson reda ut tillsammans med HELLOWEENs gitarrist Sascha Gerstner som nu är inne på sitt elfte år i bandet.

Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter

Rocknytt Logga 2019 heavy metal

Följ oss på Facebook!

X