VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR
spiders484

SPIDERS släpper titelspåret ”Shake Electric” från kommande album

0 Shares

spiders484
SPIDERS släppte sitt debutalbum Flashpoint 2012 som belönades med en P3-Guld nominering i kategorin Rock. Sedan dess har bandet idogt turnerat där de bland annat delat scen med Metallica, Kvelertak och Graveyard. Nu släpper de singeln ”Shake Electric” från kommande albumet med samma namn.

Kommande albumet Shake Electric är inspelat helt analogt i bandets hemstad Göteborg av Mattias Glavå (Broder Daniel, Dungen) och släpps 29 oktober på Reaktor Recordings.


Idag släpper bandet den andra singeln från det kommande albumet. Singeln heter ”Shake Electric” och är titelspåret från skivan och är talande för det elektriska rock’n’roll-pussel som nu presenteras från det kommande albumet. Med skrikande gitarrer, raka basgångar och en karismatisk frontkvinna inges känslan att inget kan stå i vägen för en av höstens mest spännande rockreleaser.

Tidigare i våras släpptes singeln ”Mad Dog” i samband med bandets framträdande på STHLM Fields.

Spiders består av:
Ann-Sofie Hoyles (sång)
John Hoyles (gitarr)
Olle Griphammar (bas)
Ricard Harryson (trummor)

Länkar:
Facebook

FÖLJ ROCKNYTT 2022 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter