VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR
Black-Sabbath-11-11-11

Bill Ward: Jag kan inte lyssna på Black Sabbaths nya album

116 Shares

Black-Sabbath-11-11-11
Den förre trummisen säger att han inte har lyssnat på bandets senaste alster eftersom erfarenheten hade varit för smärtsam.

Bill Ward var på plats tillsammans med övriga originalmedlemmar när Black Sabbaths återförening offentliggjordes i november 2011, men bara månader senare var han ute ur bilden som ett resultat av en kontraktdispyt. Bandet valde då att fortsätta utan honom och comebackplattan ”13” spelades istället in med Brad Wilk (Rage Against The Machine) på trummor.
I en intervju med Rock Cellar Magazine fick Ward frågan om huruvida han har lyssnat på den nya skivan eller inte.
– Det enda jag har hört från ”13” är… kanske 40 sekunder av första låten, sen stängde jag av, svarade Ward.
– Jag har inte lyssnat på plattan och för att vara helt ärlig så vill jag inte heller. Det är alldeles för smärtsamt. Om jag vill slita ut hjärtat på mig själv så lyssnar jag på den. Som sagt, jag lyssnade på de första 40 sekunderna av ”God Is Dead?” och sen sa jag bara, ’jag kan inte lyssna på det här mer’.


Black Sabbath befinner sig för tillfället på turné med Tommy Clufetos som trumslagare och den 22 november spelar de på Friends Arena i Solna. Nu är det även officiellt att Black Sabbath spelar på Sweden Rock Festival 2014.

FÖLJ ROCKNYTT 2022 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter