VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR
queensryche-logo

QUEENSRŸCHE-rättegången skjuts upp till januari

0 Shares

queensryche-logo

QUEENSRŸCHE-rättegången, som egentligen skulle bli av den 18 november i år, skjuts nu upp till den 27 januari nästa år.

Rättegången, som ska avgöra vilken part (det Geoff Tate-frontade QUEENSRŸCHE eller det Todd La Torre-frontade QUEENSRŸCHE) som har rätt att använda bandnamnet, har skjutits upp efter att Geoff Tate och hans fru Susan Tate skickade en förfrågan den 9 augusti om att skjuta upp den. Paret sade sig behöva “minst 180 dagar till för att ge parterna tillräckligt med tid för fortsatta förlikningsförhandlingar utan ådra sig kostnader för rättegångsförberedelser och, om förhandlingarna misslyckas, ge tid till att förbereda sig för vad som kan komma att bli en långdragen rättegång”. Paret Tate säger att det finns 80 potentiella vittnen som kan ställa upp i rättegången.


Gitarristen Michael Wilton, basisten Eddie Jackson och trummisen Scott Rockenfield i Todd La Torre-frontade QUEENSRŸCHE svarade med att skicka en förfrågan om att låta samma rättegångsdatum vara och menade att “alla hinder som paret Tate springer på under förberedelserna är till 100 procent resultatet av deras egna misslyckande med att föra fram åtalet på rätt sätt och bör därför inte förhalas till Geoff Tates fördel eller hans forna bandmedlemmars nackdel”.

Domaren vid staten Washingtons högsta domstol valde att godkänna paret Tates förfrågan med att ge dem två månaders respit och därmed inleds rättegången den 27 januari år 2014.

FÖLJ ROCKNYTT 2022 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter