VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE

Velvet Insane + R.H.W Entertainment skriver på för en management deal

Velvet Insane bildades 2013 som en kvartett men vid deras självbetitlade debutalbum hade de blivit en duo.

Det första albumet tog dem ut i världen och de turnerade i både Europa, Japan, USA och Australien. Den kritikerrosade debuten var en ny blandning mellan klassisk rock, pop, spår av folkliga influenser och en del tidig brittisk 70-tals-glamrock. Bandet fortsatte på glamspåret och nu är de tillbaka som en trio och den här gången är det glam glitterboogie överallt. Diamond Dogs frontman Sulo Karlsson har producerat senaste albumet “Rock ‘n’ Roll Glitter Suit” lsom släpptes i somras. Plattan för tankarna till en tid då Slade, T-REX, Bowie & Roxy Music toppade listorna. Man är dessutom i gott sällskap i form av Dregen och Nicke Andersson från The Hellacopters som gästspelar på låten “Backstreet Liberace”.


“Det känns fantastiskt att skriva på med RMW entertainment eftersom vi & Rasmus redan jobbat med diverse olika projekt tidigare. Vi brinner för musiken, för bandet och delar samma vision. Det känns kanon” – Jesper Lindgren

R.H.W Entertainment drivs av entreprenören Rasmus Harnesk Wiklund. Rasmus syns förutom i sitt arbete med R.H.W Entertainment, som en av initiativtagarna till projektet “Save The Noize”, tillsammans med Jesper Lindgren (Velvet Insane) samt sjunger i det melodiska-progressiva metalbandet “Veritas”, solist som “Corey Duvette”, co-host på podcasten “Hårdrock – För Fan!”, samt sist men inte minst som Music Business Developer på DMG Education.

Annons:

“Det känns fantastiskt roligt att få jobba sida vid sida med Velvet Insane. Jag och Jesper jobbar kontinuerligt med varandra och har gjort det sedan vi startade Save The Noize. Så att få göra det fullt ut med ett band som är så “up and coming” som Velvet Insane, känns extremt givande. En vass kombo som R.H.W Entertainment och Velvet Insane utgör, musikbranschen, ge plats..” – Rasmus H.W

 

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖRNina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIGMange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIERTipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT