VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE

Dickinson om nytt soloalbum: ”Just nu ett pågående arbete”

Att metalgiganten Iron Maiden är albumaktuell har nog inte förbigått någon. Men hur ser det ut med Bruce Dickinsons solokarriär? Jo, den verkar inte stå helt still.

Som sig bör med stora albumsläpp är nu Iron Maiden ute på en (digital) pressturné. Häromdagen surrade sångaren Bruce Dickinson hos den amerikanska radiopersonligheten Eddie Trunk, i programmet ”Trunk Nation Virtual Invasion”.


Väl där i programmet fick Dickinson frågan om vi någonsin kommer att få höra något mer solomaterial från honom. Svaret blev att han inte bara vill släppa ett till soloalbum, utan också att det faktiskt till och med är ett pågående arbete just nu som pågått fram och tillbaka de senaste tre till fyra åren.

Annons:

“Not only would I like to. I’ve got a work in progress right now that’s been kind of on and off, on the backburner, for, well, three or four years now”, svarade Bruce Dickinson.

Kuriosa: Efter “The Book Of Souls”-släppet berättade Dickinson att “If Eternity Should Fail” ursprungligen var en låt han skrivit för ett kommande soloalbum.

Hoppas du på att få höra mer solomaterial från Iron Maidens frontman?

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Rocknytt söker nya medarbetare

Brinner du för rockmusik och gillar att skriva eller fotografera?

Vi söker nu fler medarbetare.
JOBB
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter

ROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT