VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE

NY VIDEO: Bruce Dickinson – Afterglow of Ragnarok

Så här låter första singelsläppet till Bruce Dickinsons kommande soloplatta.

Väntan är nu över. Bruce Dickinson har äntligen dunkat ut sin första solosingel på många, många år. 2005 var nämligen senast som Iron Maidens frontman gjorde låtmaterial som soloartist.

Nya singelsläppet ”Afterglow of Ragnarok”, som du antagligen redan startat i spelaren ovan, blir öppningsspåret på fullängdsalbumet ”The Mandrake Project” som släpps den 1 mars nästa år.

Den dramatiska videon, som bygger på en berättelse skriven av Bruce Dickinson himself, passar perfekt till den episka låten!

Sedan tidigare står det klart att Bruce Dickinson tar sin karriär som soloartist till Sverige i sommar då han besöker både Sweden Rock Festival och Gröna Lund.

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

RELATERADE ARTIKLAR
krönika rocknytt

KRÖNIKA: Genuskriget är inställt

Ibland rasar bråket kring att det är för lite tjejer eller band med kvinnliga medlemmar på landets festivaler och då särskilt de med lite hårdare musik. En diskussion ingen egentligen vill ha.

SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖRNina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIGMange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIERTipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT