VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE

Vega släpper ny skiva

Senaste albumet ”Grit Your Teeth” släpptes i juni förra året. Nu har det engelska Hårdockbandet Vega redan en ny skiva på gång. ”Anarchy And Unity” är deras sjunde alster och kommer efter sommaren.

I höstas slutade både trummisen och en av gitarristerna. De ersattes av Billy Taylor (ex-Inglorious) på gitarr och Pete Newdeck bakom trummorna.


”Anarchy And Unity” sägs visa ett band som är bestämt, moget och redo för nästa steg i sin karriär. På låtskrivningsfronten vill gruppen återvända med ett mer muskulöst ljud, men fortfarande väldigt melodiöst, som kommer att fånga dig från första ton till sista.

Sångaren Nick Workman säger: ”Låtarna började som alla Vega-låtar, med mig själv, Tom och James som skrev. Sedan kom Billy och Pete och för första gången fick vi alla i bandet att engagera sig i låtskrivningen. Alla hade en så viktig roll på det här albumet, varför varje låt är skriven, framförd och producerad av Vega. Vi ville att albumet skulle få ett riktigt massivt sound, som slår emot ansiktet och som du känner pumpandes i bröstkorgen.”

Nya albumet släpps den 17 september via Frontiers Music.

Vega:
Nick Workman – sång
Marcus Thurston – gitarr
Billy Taylor – gitarr
Tom Martin – bas
James Martin – keyboard
Pete Newdeck – trummor

Låtlista:
01. Beautiful Lie
02. Sooner Or Later
03. End Of The Fade
04. Ain’t Who I Am
05. Welcome To Wherever
06. Bring The Riot
07. Live For Me
08. Kneel To You
09. Glow
10. C’mon
11. Had Enough
12. 2Die4

Vega släpper ny skiva 1

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Anna Karlsson

Anna Karlsson

Skribent/Fotograf
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖRNina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIGMange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIERTipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT