VECKANS TOPPNYHETER

Rocknytt söker nya medarbetare

Brinner du för rockmusik och gillar att skriva eller fotografera?

Vi söker nu fler medarbetare.
JOBB
VECKANS MEST DELADE
rla-logo

Ytterligare två talangfulla band till Rocknytt Lajjv Agency

0 Shares

rla-logo

De talangfulla banden DUST BOWL JOKIES och DAYS OF JUPITER kommer från och med nu att bokas av Rocknytt Lajjv Agency.

 


Förutom Sweden Rock Festival så har nu staden Sölvesborg ett jäkligt lovande rockband vid namn DUST BOWL JOKIES.
Rocknytt Lajjv Agency är mycket stolta över att ha fått in Dust Bowl Jokies i familjen. Vi har följt bandet en längre tid och de har precis släppt en fantastiskt bra debutplatta. Bandet går mot en ljus framtid och det ska bli riktigt kul att få jobba med ett nytt, hungrigt band som siktar högt och redan har kommit en god bit på vägen 
konstaterar Ron & Nina Dahlgren


“Vi är jävligt glada och stolta över att vara en del av Rocknytt Lajjv Agency, och vi har stora förväntningar på vårt samarbete” kommenterar Dust Bowl Jokies.

{youtube}TILTMNdvZg8{/youtube}

Rocknytt Lajjv Agency är även stolta över att ha fått Sweden Rock-aktuella Days Of Jupiter in i familjen. När vi hörde Days Of Jupiters debutplatta för första gången tittade vi bara på varandra och sa; WOW vilken jävla debut. Den är helt i klass med skivbolagspolarna Corrodeds debutalbum. Det är synd och samtidigt mycket märkligt hur lite deras skivbolag har marknadsfört bandet och deras debutplatta
kommenterar Ron & Nina Dahlgren.

Vi är oerhört nöjda med att få samarbeta med Rocknytt Lajjv Agency, vi ser det som ett stort steg i vår strävan att etablera oss i hårdrockseliten samt att nå ut till så många fans som möjligt världen över
 kommenterar Days Of Jupiter.

{youtube}BZnNvW-jHS0{/youtube}

DUST BOWL JOKIES

Dust Bowl Jokies skapades under våren/sommaren 2011 men har redan hunnit lira på en massa klubbar och festivaler. dust-bowl-jokies-band-2013I slutet av 2012 blev Dust Bowl Jokies signade hos Rambo Music/GAIN Entertainment som släppte deras debutalbum “Cockaigne Vaudeville”, den 20 februari 2013. Skivan har fått grym respons och låten “Boots On Rocks Off” har bl.a. spelats på Bandit Rock.

Dust Bowl Jokies har även fått öron i USA och England att nappa, bland annat producenten Beau Hill (Alice Cooper, Ratt, Europe) och Rob Saunders (engelsk promoter/manager). Beau Hill har gjort remixar på två låtar från debutplattan och de kommer att släppas digitalt inom snar framtid. Rob Saunders har gjort en lyckad radiopromotion som lett till att öppningsspåret från skivan cirkulerar på radio runt om i världen. (bl.a. England, USA, Spanien, Italien.)

Kommande spelningar

24 Maj Effekt Karlshamn (w/t Sator)
31 Maj Backstage Trollhättan (w/t sister sin)
13 Juli Tivolirock Kristianstad
31 Aug Helgeåfestivalen Knislinge
14 Sept Rockbaren Nyköping

Diskografi

Cockaigne Vaudeville (2013)

Medlemmar

Alexx: vocals, percussions, harmonica
Victor: lead/rhythm guitar
Nicke: lead/rhythm guitar
Action: drums, percussions
Freddan: bass

Dust Bowl Jokies – Facebook:
 https://www.facebook.com/dustbowljokies

DAYS OF JUPITER

Med ett ben på var sin sida om Atlanten reser sig denna gigant med sin mix av modern metal från USA samt den klassiska hårdrocken från Europa och blandar det till sin egen variant som man nu kan avnjuta i form av debutalbumet “Secrets brought to life”.days-of-jupiter-band-foto-krister-goransson Plattan innehåller 10 stenhårda spår som inte lämnar någon vare sig besviken eller oberörd. Days Of Jupiter bildades i januari 2010 och efter några medlemsbyten så hittades en stabil sättning som kunde leverera bandets vision om ett hårdrocksband i världsklass.

2010 var ett händelserikt år för Days Of Jupiter med bland annat en 2:a plats i Sveriges största rocktävling “Released Unsigned” samt en hel del grymma livegigs med en med fantastisk publikrespons. Inspelningen av debutplattan påbörjades i Sidelake studios och producerades av Patrik Frisk (Corroded, Takida, Crashdiet). Fast beslutsamma att uppnå världsherravälde på planeten Tellus, i alla fall i hårdrockssammanhang så avslutades inspelningen av debutplattan under 2011 och nu förbereder sig världen för Days Of Jupiters krigståg som börjar med “Secrets brought to life” och som knäcker allt som kommer i dess väg?

Albumet “Secrets brought to life” släpptes i Mars 2012 och har mottagit strålande recensioner både internationellt och här i Sverige. Days of Jupiter har bjudit på grymma liveshower på bla. Sweden Rock Festival, Rock Out Wild, Live at Heart och Nordic Rock. Nu satsas det på det hårt på 2013 och nästa steg i Days of Jupiters karriär…

Foto Days Of Jupiter: Krister Göransson

Kommande spelningar

30/6 – Genrep inför Sweden Rock, Sliperiet, Örnsköldsvik
06/6 – Sweden Rock Festival, Sölvesborg

Days Of Jupiter – 
Diskografi

Secrets Brought To Life (2013)

Medlemmar:

Jan Hilli – sång
Jörgen Hellström – gitarr
Magnus Larsson – trummor
Janne Karlsson – bas
Markus Lindman – gitarr

Days Of Jupiter – Facebook:
 https://www.facebook.com/pages/Days-Of-Jupiter/317957304899474

ROCKNYTT LAJJV AGENCY

Rocknytt Lajjv Agency är ett bokningsbolag som framför allt kommer att jobba med band vars musik har tillräckligt hög potential för att etablera sig i toppen på den svenska Rock och Hårdrocks-marknaden.

Vår ambition kommer att vara att få ut våra band över hela landet på alltifrån mindre klubbspelningar till stora festivaler.

Utöver bandbokningar kommer Rocknytt Lajjv Agency på ett unikt sätt även att kunna erbjuda konstnadsfri marknadsföring av eventen i samband med bokning. Detta sker i form av banners på Sveriges största nättidning för rock-och metalnyheter, https://www.rocknytt.net/, samt även via vår Facebooksida som har över 50.000 följare.

Boka våra band via Ron & Nina Dahlgren – [email protected]

Rocknytt Lajjv Agency – Facebook:
https://www.facebook.com/pages/Rocknytt-Lajjv-Agency/503885256342397

Rocknytt Lajjv Agency representerar idag följande band:

Egonaut black-logo

 

Mean-streak-gold-logo

quill-logga

doj-logo-black

dbj-logoblack

FÖLJ ROCKNYTT 2022 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt

Rocknytt söker nya medarbetare

Brinner du för rockmusik och gillar att skriva eller fotografera?

Vi söker nu fler medarbetare.
JOBB
RELATERADE ARTIKLAR
Inga inlägg hittades.
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter

Copy link