VECKANS TOPPNYHETER
Hittade inga inlägg.
MEST DELAT I VECKAN
FLER Konsert

Ensiferum till Sverige

0 Shares

Det finska battle metal-bandet Ensiferum kommer i vår tillbaks till Sverige för två konserter tillsammans med det kanadensiska bandet Ex Deo.

5 april: Stockholm, Fryshuset Klubben
6 april: Göteborg, Sticky Fingers

Ensiferum (som är latin för ”svärdbärare”) bildades redan 1995 och har sedan dess etablerat sig som ett av de mest framgångsrika banden inom battle metal. De har släppt skivor som ”Victory Songs” och ”From Afar” och de fick en del uppmärksamhet i Sverige när de 2009 gjorde en cover på Nordmans ”Vandraren”. Nyligen släpptes bandets sjunde fullängdare “Two Paths” och de beger sig snart ut på en stor europaturné.

Annons:


Som support ser vi det kanadensiska bandet Ex Deo som kallar sin musik för Epic Roman Metal. I gruppen ser vi bland annat Kataklysms sångare och huvudperson Maurizio Iacono.

Ensiferums basist Sami Hinkka hälsar följande:
“Vi är mycket stolta över att presentera vår kommande Path To Glory-turné! Det var evigheter sedan vi gjorde en så här lång europaturné så det här kommer att bli fantastiskt, kväll efter kväll i flera veckor. Och det är precis vad vi älskar att göra – att ha kul tillsammans med galnaste publiken i hela världen. Vi kommer att ger ett speciellt set som kombinerar nya låtar, gamla låtar och dessutom okända låtar. Vi är jätteglada över att dela scen med Ex Deo som kommer tillbaks till Europa för första gången på många år. Detta kommer att bli en turné utöver det vanliga! Vi ses i moshpiten!”

Biljetter kan köpas via tickster.

0 Shares
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt

Relaterade artiklar

RELATERADE ARTIKLAR
Hittade inga inlägg.
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter

Rocknytt Logga 2019 heavy metal

Följ oss på Facebook!