Gogol Bordello besöker Gröna Lund i vår

De är utan tvekan ett av de mest energiska och röjiga banden vi någonsin haft på Stora Scen. Detta 9-mannaband från New York bjuder på en härlig blandning av balkanrock och punk och de rev av en konsert i absolut världsklass när de senast spelade på Gröna Lund 2011. I vår är de tillbaka.

De är utan tvekan ett av de mest energiska och röjiga banden vi någonsin haft på Stora Scen. Detta 9-mannaband från New York bjuder på en härlig blandning av balkanrock och punk och de rev av en konsert i absolut världsklass när de senast spelade på Gröna Lund 2011. I vår är de tillbaka. Den 17 maj kl. 20.00 kliver Gogol Bordello återigen ut på Stora Scen.

Gogol Bordello bildades i New York 1999 och består av nio bandmedlemmar med olika kulturella influenser och rötter. De har beskrivits som Balkans svar på The Pogues eller The Clash och gjorde sig snabbt ett namn i undergroundkretsar genom sina oförutsägbara och energiska livespelningar. I augusti i år släpptes deras sjunde album ”Seekers and Finders” och i sommar väntar en Europaturné. Den 17 maj kl. 20.00 intar 9-mannabandet Gogol Bordello Gröna Lunds Stora Scen för andra gången.

Effie Trikili

Effie Trikili

Skribent/Fotograf
VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
Rocknytt

Tipsa oss om nyheter



ROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER