VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE

Gogol Bordello till Sverige

Gypsy Punk-bandet Gogol Bordello grundades 1999 i Manhattan New York, USA. Idag har de tiotals miljoner lyssningar på Spotify, turnerat genom USA och Europa med band som Primus och Flogging Molly samt spelat på stora internationella festivaler.

Nu är de aktuella med bandets senaste singel ”Roaring 2020s” och är ute på turné i USA med flera utsålda datum. I sommar kommer det explosiva livebandet till Pustervik i Göteborg den 5 juni samt till Fållan i Stockholm den 7 juni!


Biljetter släpps måndag 1 november kl. 10:00 på LiveNation.se

Gogol Bordello grundades 1999 i Lower East Side, Manhattan, New York. Flera av medlemmar har rötter från östeuropeiska länder såväl även Skottland. Bandet ligger bakom stora hits som ”Wonderlust King” och ”Start Wearing Purple”. Sedan 1999 har de släppt sju fullängdsalbum och två EPs.

Annons:

Bandet består idag av 9 unika och excentriska personligheter med en expertis som är unik för punkgenren – som till exempel dragspel, fiol, dans och folk. De slog mer eller mindre igenom 2007 med albumet ”Super Taranta” som hamnade på Billdboardlistan.

Ett band som är magiska på scen med influenser som egentligen borde krocka men istället skapar något alldeles unikt och energifyllt. Sist de spelade i Sverige var på Pustervik och Gröna Lund 2018, där de hyllades av recensenter för deras unika sound, ös och sväng på scen och skapade minnen för livet hos publiken. I sommar kommer de till både Pustervik i Göteborg och Fållan i Stockholm! Missa inte!

Datum
5 juni – Pustervik, Göteborg
7 juni – Fållan, Stockholm

Biljetter
Biljetter släpps måndag 1 november klockan 10.00 via LiveNation.se

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖRNina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIGMange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIERTipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT