VECKANS TOPPNYHETER

Rocknytt söker nya medarbetare

Brinner du för rockmusik och gillar att skriva eller fotografera?

Vi söker nu fler medarbetare.
JOBB
VECKANS MEST DELADE

Megadeth klara för exklusiv klubbspelning

Thrash metal-legendarerna Megadeth kommer till Malmö för en intim klubbspelning på KB den 6 juni! För oss som är vana vid att se bandet på betydligt större scener på festivaler och arenor, är detta en av 2018s absoluta konsertmåsten!

1983 startades bandet med Dave Mustaine i spetsen, och har sedan dess hyllats som pionjärer inom thrash metal. 1985 kom albumdebuten ”Killing is my business… and business is good” och sedan dess har Megadeth sålt mer än 20 miljoner album varav fem har sålt platina i USA.


Det är inte konstigt att dessa metal-veteraner från Los Angeles är en publikfavorit med hits som ”Symphony of Destruction”, ”Tornado of Souls” och ”Peace Sells”. Över 30 år efter att bandet grundades visar de inga tecken på att sakta ner. 2017 fick de sin första Grammy för ”Best Metal Performance” och 2018 ryktas det om ett sextonde studioalbum som uppföljare till ”Dystopia” från 2016.

För ett par år sedan kunde vi presentera en kväll med Slayer. Nu är det alltså dags för en till av thrash metalens ”big four” att inta vår lilla scen. Megadeth på KB. Missa inte vad som säkerligen kommer bli en spelning för historieböckerna!

Biljetter: Biljetterna släpps på måndag den 4 december klockan 10.00 via Kulturbolaget.se

FÖLJ ROCKNYTT 2022 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!
Effie Trikili

Effie Trikili

Skribent/Fotograf

Rocknytt söker nya medarbetare

Brinner du för rockmusik och gillar att skriva eller fotografera?

Vi söker nu fler medarbetare.
JOBB
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter

Copy link