asking-alexandria-band

ASKING ALEXANDRIA till Sverige

asking-alexandria-band
Med det nya albumet From Death to Destiny är brittiska Asking Alexandria den kanske starkast lysande stjärnan på Metalcore-himlen.

asking-alexandria-band
Med det nya albumet From Death to Destiny är brittiska Asking Alexandria den kanske starkast lysande stjärnan på Metalcore-himlen.

I dag kan vi meddela att bandet ger sig ut på en Europaturné 2014 som landar i Stockholm och Tyrol den 10 oktober och på Trädgår’n i Göteborg den 11 oktober. Biljetterna släpps till försäljning fredag den 13 december kl 9.00.

Med utgångspunkt i Storbritannien har bandet tagit sig in på den alternativa musikscenen i USA och Europa med stor framgång. I september 2009 släppte de sitt debutalbum Stand Up and Scream som hyllades på metal/hardcore-scenen. Under 2010 turnerade bandet i USA som headline på bl a Welcome To The Circus-turnén och Trash and Burn-festivalturnén. Under våren 2011 fortsatte de turnera i Storbritannien och spelade för utsålda hus överallt samtidigt som de släppte sitt album Reckless And Relentless. Sedan dess har de bara växt ytterligare, inte minst i Sverige där de har en stor och hängiven fan-skara.

Asking Alexandria är ett band som kombinerar europeisk trance med mjuka melodier och samtidigt har ett hårt sound på ett alldeles unikt sätt. Efter två fantastiska Sverigekonserter i januari och flitigt turnerande sedan dess ger det oss anledning att se extra mycket fram emot deras återbesök.

Datum
10.10 – Stockholm, Tyrol
11.10 – Göteborg, Trädgår’n

Biljetter
Stockholm: Biljetterna kostar 295 kr + serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticnet.se / 077-170 70 70, Ticnet-ombud.
Göteborg: Biljetterna kostar 295 kr + serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Kulturbolaget.se, Ticnet.se / 077-170 70 70, Ticnet-ombud.

{youtube}Xl1lS6B9pMc{/youtube}

Picture of Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
Rocknytt

Tipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER