VECKANS TOPPNYHETER

Rocknytt söker nya medarbetare

Brinner du för rockmusik och gillar att skriva eller fotografera?

Vi söker nu fler medarbetare.
JOBB
VECKANS MEST DELADE
five-finger-death-punch-band

FIVE FINGER DEATH PUNCH till Bandit Rock Awards

115 Shares

five-finger-death-punch-band
I kväll spelar de på ett slutsålt Hovet tillsammans med Avenged Sevenfold – nu står det klart att amerikanska heavy metal-hjältarna i Five Finger Death Punch är klara för Bandit Rock Awards 2014.

Galan kommer att hållas den 8 mars på Annexet i Stockholm. Biljetterna släpps onsdag den 13 november kl 9.00.


Five Finger Death Punch är aktuella med inte bara ett, utan två album i höst. Snart släpps ”The Wrong Side Of Heaven And The Rightous Side Of Hell Vol. 2” (Vol. 1 släpptes tidigare i höst). Detta band har växt enormt de senaste åren. Hemma i USA är de ett av de absolut största heavy metal-banden och här i Sverige har de snabbt blivit ett av de mest eftertraktade banden i den hårdare fåran av musikfältet. Detta är inte minst tydligt då de är ett av det mest spelade och efterfrågade banden på Bandit Rock, radiostationen som står bakom Bandit Rock Awards. Därför känns det extra kul att det är just Five Fingers Death Punch som får kröna denna gala i rockens tecken.

Bandit Rock Awards arrangeras sedan 2008 av radiokanalen Bandit Rock för att sprida rockens budskap över Sverige. Det har varit utsålt varje år. Kategorierna som radiolyssnarna kan rösta på är bl.a. Årets Grupp, Årets Live Akt, Årets Album, Årets Genombrott både för svenska och internationella band och även Bandit Legend Award, som bl.a. mottagits av Slash, Rammstein och Corey Taylor. Omröstningen sker på www.bandit.se med start den 2 december.

Datum
8.3 – Annexet, Stockholm

Biljetter
Biljetterna kostar 395 kr och säljs via LiveNation.se, Ticnet.se / 077-170 70 70 samt Ticnet-ombud, ingen försäljning via ATG-ombud. Stockholm Globe Arenas biljettkassa 077-131 00 00.

{youtube}LyA1GL1touw{/youtube}

FÖLJ ROCKNYTT 2022 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt

Rocknytt söker nya medarbetare

Brinner du för rockmusik och gillar att skriva eller fotografera?

Vi söker nu fler medarbetare.
JOBB
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter

Copy link