VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE

Inför Skogsröjet 2019: Intervju med Liv Sin

Årets upplaga av Skogsröjet närmar sig med stormsteg och vi laddar upp med intervjuer på banden som spelar. Näst ut är Liv Sin som Rocknytts Effie Trikili fått chansen att ställa några frågor till.

Det är äntligen dags för Liv Sin att återvända till Skogsröjet för en grym kväll! Med frontkvinnan Liv “Sin” Jagrell (ex-Sister Sin) i spetsen får vi ett hårt sound i gitarrdrivna heavy metal-låtar med inspiration av både trash och black metal. Bandet släppte sin debutskiva “Follow Me” under 2017 med bland annat gästsångaren Jyrki från The 69 Eyes.


Välkomna tillbaka till Skogsröjet! Vad är det bästa med att spela där?
– Tackar! Skogsröjet är en riktigt mysig festival där alla verkligen är supertrevliga, det är en av anledningarna att man vill spela på Skogsröjet, att man alltid blir väl mött och omhändertagen!

Varför ska man inte missa er spelning?
– Vi get alltid järnet live, så mycket ös och energi utlovas, samt en hel del nya låtar!

Annons:

Ni släpper er nya skiva “Burning Sermons” i september. Vad kan man förvänta sig?
– Ännu mer av allt!

Har ni någon favoritlåt att spela live och varför?
– Det varierar, men “Hypocrite” brukar alltid vara en favvo, det är ett bra sväng i den!

Hur laddar man bäst upp för en spelning?
– Bra fråga! Jag tror vi alla gör lite olika, men att värma upp är viktigt för oss alla.

Avslutningsvis, har du/ni några minnen att dela med er från Skogsröjet? Ni har ju spelat där både som Liv Sin och med Sister Sin.
– Den fantastiska envisa publiken som troget står och tittar trots att man spelat supersent på grund av olika förseningar. Det har hänt mig både med Liv Sin och Sister Sin att vi spelat vid 2-3 på natten och ändå har vi haft en bra publik.

Liv Sin spelar fredag den 2/8 kl. 14.40 på ROCKKLASSIKER STAGE.

Skogsröjet äger rum i Rejmyre, utanför Norrköping mellan den 2-3 augusti. Klara band är Avantasia, Accept, Airbourne, The Darkness, Uriah Heep, Venom, Glenn Hughes, Demon, Gamma Ray, Primal Fear, Helix, Backyard Babies, Amaranthe, Mustasch, Gathering Of Kings, Wayward Sons, Nashville Pussy, Man Machine Industry, Liv Sin, Self Deception, Kardinal Sin, Vokonis, Sarea och Midnattsskri.


FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Effie Trikili

Effie Trikili

Skribent/Fotograf
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖRNina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIGMange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIERTipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT