VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE

Ytterligare två akter klara till årets Skogsröjet

Östergötlands stolthet i form av rockfestivalen Skogsröjet har idag presenterat ytterligare två band till årets festival.

Senaste tillskotten till festivalen är:


DEE SNIDER
Rockikonen, legenden och en av världens bästa frontmän DEE SNIDER från Twisted Sister kommer att vara en av huvudakterna på Skogsröjet i sommar.
Dee Snider från New York blev världskänd under 80-talet som frontman för legendariska Twisted Sister. Twisted Sister ligger bakom klassiska hits som “We’re Not Gonna Take It” och ”I Wanna Rock”. Han har under senaste åren också hunnit med att spela i musikalen ”Rock Of Ages” på Broadway. Vi ser verkligen fram emot att se Dee på Skogsröjet!

OBLIVIOUS
Vi välkomnar också Linköpingsbandet Oblivious som spelar hård svängig rock med rötterna i 70-talet. Bandet har funnits i 14 år och släppt fyra fullängdare och en EP. Mellan skivsläppen har bandet turnerat flitigt, framförallt i Tyskland. Den senaste skivan ”När isarna sjunger” släpptes 9 februari i år och är bandets första helt svenskspråkiga.

Biljetter till Sveriges trevligaste festival-Skogsröjet hittar ni hos www.eventim.se

Skogsröjet äger rum i Rejmyre, utanför Norrköping, 3-4 augusti.

FÖLJ ROCKNYTT 2022 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!
Effie Trikili

Effie Trikili

Skribent/Fotograf

Rocknytt söker nya medarbetare

Brinner du för rockmusik och gillar att skriva eller fotografera?

Vi söker nu fler medarbetare.
JOBB
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter