VECKANS TOPPNYHETER

Skogsröjet presenterar två nya band till årets festival

Den östgötska festivalen, Skogsröjet fortsätter under denna vecka att presentera flera klara band till årets festivalupplaga.

Näst på tur den här veckan att ansluta till årets upplaga är Freedom Call och Rudyard.

Freedom Call är bandet för dig som gillar glada tyskar som spelar trallvänlig och melodiös metal. Sedan starten sent 90-tal har de turnerat friskt för att sprida glädje och uppmuntra till fest! Detta är ett band som är som klippta och skurna för en ölstinn festivalpublik.

Rudyard är de lokala hjältar som var med fram till finalen i Nestor Next och har varit förband till The Struts. Nu får ni chansen att njuta av deras 70/80-tals inspirerade rock.

Sedan tidigare är även Accept, Mr. Big, The Darkness, Axel Rudi Pell, Pain, Dragonforce, Dokken, Graveyard, Vandenberg, Electric Boys, Tungsten, Sator, Man Machine Industry och Saffire klara för Skogsröjet som äger rum 1-3 augusti 2024 i Rejmyre, utanför Norrköping.

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Picture of Effie Trikili

Effie Trikili

Skribent/Fotograf
FLER NYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt

Tipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER