VECKANS TOPPNYHETER

Skogsröjet släpper första akterna inför 2023

Sveriges kanske mysigaste hårdrocksfestival, Skogsröjet, har idag avslöjat de första akterna till 2023 års upplaga av festivalen.

De första akterna är inga mindre än Kamelot, Phil Campbell & The Bastard Sons och Sarea. Så här säger festivalen själva om bandsläppet:

KAMELOT
Med deras melodiska, progressiva metal har amerikanska Kamelot funnit en alldeles egen plats i den tunga musikens oändliga värld sedan första albumet släpptes 1995. Det här är Kamelots andra besök på Skogsröjet och vi vet sedan tidigare att de är en väldigt populär bokning som ska bli kul att se igen.

Phil Campbell and the Bastard Sons
Det här blir något alldeles speciellt för rockfans och i synnerhet för Motörheadfans. Phil var medlem i klassiska Motörhead och de kommer köra en spelning bestående av enbart Motörheadklassiker.

Efter årets Skogsröjet så återhämtade jag mig genom att kolla lite streams från Wacken och när jag såg Phil Campbell and The bastard sons spelning där kände jag direkt att de skulle bokas till Rejmyreskogen. En sann hyllning till rock’n’roll utlovas.

SAREA
Sarea bildades under hösten 2008 i Norrköping. Målet med bandet var att skapa en melodisk käftsmäll – en musikalisk ångvält som inte skulle lämna någon åhörare oberörd. Genren beskrivs enklast som “tidsenlig melodisk metal”.

Vi på Skogsröjet välkomnar dessa lokala hjältar med öppen famn.

Skogsröjet går av stapeln den 3-5 augusti 2023. Du hittar biljetter HÄR»

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

FLER NYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt

Tipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER