VECKANS TOPPNYHETER

NY VIDEO: HammerFall – Any Means Necessary (Live)

Idag har HammerFall släppt sitt nya live-album & BluRay, ”Live! Against The World” via Napalm Records. För att fira det har även den tredje videon därifrån haft premiär under eftermiddagen. Den här gången blev det klassikern ”Any Means Necessary”. Alldeles strax, kl.19:00 på HammerFall TV, sänder de också en Live Special. Ryktet säger att det är ett måste för alla fans.

Den imponerande konserten, med härligt mycket pyroteknik, spelades in den 15 februari på Arena Ludwigsburg i Tyskland. Showen innehåller färska låtar från deras senaste skiva ”Dominion”, blandat med klassiker och en handfull bitar som sällan dyker upp på bandets setlist.

Sångaren Joacim Cans: ”Med live-utgåvor är saken den att de måste kännas autentiska och ’Live! Against The World’ fångar exakt vad en liveshow med HammerFall handlar om.” Jag håller fullständigt med. Joacim fortsätter: ”Jag är stolt över att vi kan presentera en liveshow i dessa extremt svåra tider, då riktiga liveshower med publik har upphört att existera. Showen på Arena Ludwigsburg var episk och fångade verkligen styrkan och kraften i bandet som liveakt, samt visar glädjen vi upplever tillsammans på scenen varje kväll, oavsett var vi spelar. Det här är den största scenproduktionen vi någonsin har haft och nu kan du uppleva det hemma, var som helst, när som helst.”

Oscar Dronjak tillägger: ”Jag är jätteglad att vi fick dokumentera det här, på den största turnén vi någonsin har gjort. En extra bonus var också att vi äntligen fick spela in något stort i Tyskland, framför fansen som har varit med oss bokstavligen sedan dag ett.”

”Live! Against The World” finns tillgänglig i flera olika BluRay + CD-paket, samt digitalt. Dessutom även som 3 LP, där man väljer en utav två olika färger på vinylen.

 

NY VIDEO: HammerFall – Any Means Necessary (Live) 1

Skynda dig nu in på HammerFall TV för att se deras specialavsnitt ”Live! Against The World”, med start kl.19:00.

HammerFall består av:
Joacim Cans – sång
Oscar Dronjak – gitarr
Pontus Norgren – gitarr
Fredrik Larsson – bas
David Wallin – trummor

Låtlista ”Live! Against The World”:
1. Never Forgive, Never Forget
2. One Against the World
3. Heeding the Call
4. The Way of the Warrior
5. Any Means Necessary
6. Hallowed Be My Name
7. Blood Bound
8. Redemption
9. Hector’s Hymn
10. Natural High
11. Second to One (with Noora Louhimo)
12. Renegade Medley
13. Keep the Flame Burning
14. Dominion
15. The Dragon Lies Bleeding
16. Last Man Standing
17. Let the Hammer Fall
18. Hammer High
19. (We Make) Sweden Rock
20. Hearts on Fire

 

NY VIDEO: HammerFall – Any Means Necessary (Live) 2

Anna Karlsson

Anna Karlsson

Skribent/Fotograf
FLER NYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt

Tipsa oss om nyheter



ROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER