VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE

NY VIDEO: The Waymaker – The Waymaker

Skivbolaget Melodic Passion släpper den självbetitlade singeln och videon med The Waymaker – ett nytt metalband bestående av Christian Liljegren (Narnia, Audiovision, ex. Divinefire), Jani Stefanovic (Solution 45, Zhakiah, ex. Divinefire) och Katja Stefanovic.

Christian Liljegren (Narnia, Audiovision) och Jani Stefanovic (Solution 45, Zhakiah, Miseration) spelade ihop i Divinefire och gjorde 5 album tillsammans, som nådde framgångar världen över. Den tredje viktiga spelaren i trion är Jani’s fru- Katja Stefanovic (solo artist, ex. Random Eyes).


Det nya bandet The Waymaker’s mål och vision är ta metal in i framtiden och nya singeln och videon visar på en unik och spännande stil i 2020-talet med starka melodier och upplyftande texter i en kaotisk värld.

– Jag är glad att jobba med Jani igen! säger Christian och fortsätter:

– Tillsammans med Katja, Jani’s fru har vi fått ett spännande uttryck med våra röster och vi vill visa att det går att utveckla metal in i framtiden och Jani visar på detta albumet vilken gitarrvirtuos han är, men också sin sångtalang då vi är tre som sjunger. avslutar Christian.

Skivan släpps i september och gästas av ansedda musiker som Narnia’s CJ Grimmark (gitarr) and Alfred Fridhagen (trummor).

The Waymaker’s album är producerad och mixad av Jani Stefanovic, mastrad av multi-grammy-, Gold & Platinum Award-vinnare Thomas Plec Johansson på Panic Room Studios (Soilwork, Nocturnal Rites, Gathering Of Kings, Divinefire, Narnia, Solution 45) och distribuerad av Sound Pollution.

The Waymaker:
Jani Stefanovic: Gitarr, bas, keyboards & sång
Katja Stefanovic: Sång
Christian Liljegren: Sång

Låtlista:
01. The Waymaker
02. Kingdom Of Heaven
03. Soldiers Under Command (Stryper Cover)
04. Marching On
05. The Name Above All Names
06. The Rain Of Your Love
07. I Am Sustained
08. See The New Generation

NY VIDEO: The Waymaker - The Waymaker 5

Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter

Copy link