VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
Hardcore Superstar

NY VIDEO: Hardcore Superstar – Catch Me If You Can

Hardcore Superstar har släppt videon till nya singeln “Catch Me If You Can” från sin kommande platta “Abrakadabra”.

“Catch Me If You Can” bygger vidare på det momentum som skapades i samband med bandets mycket framgångsrika släpp 2018 “You Can’t Kill My Rock N’ Roll” som ledde till en världsturné från Amerika till Australien där bandet spelade för några av de största publikerna i sin karriär inklusive en oförglömlig kväll där de slog publikrekordet för en huvudakt på öppningskvällen under världsberömda Sweden Rock Festival.


Högt, aggressivt och helt obevekligt, “Catch Me If You Can” brister ut i högtalarna med ett attitydangrepp i kombination med ett dunkande backbeat och en refräng som träffar som ett godståg, vilket sätter den perfekta tonen för bandets kommande album “Abrakadabra” som är planerat att släppas i Mars 2022.

Annons:

Inspelat på både Österlyckan och Bombastik i Musikens Hus i Göteborg, har bandet återvänt till sina rötter för att arbeta med den hyllade producenten Johan Reiven, som de tidigare samarbetade med på ”Svarta Plattan” 2005. Resultatet är en intensiv och hårt slående samling låtar som trummisen Adde Moon beskriver som en “naturlig uppföljning av det svarta albumet” och definitivt “ett album för fansen som bäst delas med goda vänner, kall öl och mycket starka högtalare.

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt

Rocknytt söker nya medarbetare

Brinner du för rockmusik och gillar att skriva eller fotografera?

Vi söker nu fler medarbetare.
JOBB
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter

ROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT