VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE

NY VIDEO: EXLO – We Are One

Arvikabandet EXLO har släppt en ny låt – handlar om att förena människor.

Skriven, producerad, mixad, mastrad och videoredigerad av Linnea Waljestål, för hennes examensarbete på musikproduktionsprogrammet på Musikhögskolan Ingesund, släpper EXLO nu sin nya låt “We Are One” i ett syfte att förena
människor. Den 23 Juli 2021 släpps låten på samtliga stora streamingtjänster och videon hittar man på YouTube.


Låten handlar om att vi alla är en och att vi måste ta hand om varandra. Särskilt nu efter denna lite jobbiga tid med Corona-pandemi, demonstrationer/rörelser för allas lika värde och rättigheter i samhället, etc.

I projektet medverkar 58 personer. EXLO tillsammans med en stor kör bestående av barn, ungdomar, vuxna och pensionärer (från 4 års ålder upp till 70+) har varit med och möjliggjort för detta resultat. Bl.a. medverkar Lasse Anrell (m. fru Birgitta), ett antal elever och lärare från gymnasiet Stage & Perform i Arvika, studenter på Ingesund och The Hebbe Sisters för att nämna några. Körsångarna har spelats in av Linnea Waljestål i studion på Ingesund i Arvika eller spelat in själva och skickat till Linnea som hon sedan har lagt in i projektet. Bl.a. kom det filer från Stockholm, Göteborg, Årjäng,
Varberg, Småland, Arvika, Karlstad, med flera.

“Detta har varit en dröm jag haft länge. Att få skapa en låt med en stor kör som kan föra människor närmare varandra! Och vilken tid om inte nu skulle det passa bättre? Nu hoppas jag bara att folk tar till sig av låten och försöker tänka på att vi alla faktiskt bor på samma planet och att vi borde ta hand om varandra.” -Linnea Waljestål.

Samtliga medverkande har sedan filmat sig själva när de sjunger till låten för att skapa den tillhörande musikvideon som ni kan se nedan. Resultatet hittar man nedan.

EXLO är:
Linnea Waljestål – sång, trummor
Ellinor Bergkvist – keyboards, bakgrundssång
Liv Haglund – bas, bakgrundssång
Oliver Lee – gitarr, slagverk, bakgrundssång
Nathapat Ketmai – gitarr, bakgrundssång

NY VIDEO: EXLO - We Are One 1

FÖLJ ROCKNYTT 2022 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt

Rocknytt söker nya medarbetare

Brinner du för rockmusik och gillar att skriva eller fotografera?

Vi söker nu fler medarbetare.
JOBB
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter