VECKANS TOPPNYHETER

NY VIDEO: The Dead Daisies – Chosen And Justified

Det sjuttio- åttiotalsinspirerade Hårdrockbandet The Dead Daisies släppte sitt nya och fantastiskt bra album ”Holy Ground” den 22 januari, genom SPV/Steamhammer. Nu har spåret ”Chosen And Justified” blivit musikvideo.

Låten handlar om det fiktiva rymdskeppet ”Chosen And Justified”, vars uppdrag är att leta efter och utforska nya planeter för mänskligheten att bo på. Undermeningen är att djärvt våga gå dit ingen annan har gått förut. Gruppen är också fast besluten om att: ”bring back Rock & Roll!!”

The Dead Daisies berättar mer om handlingen i text och video: Jorden har blivit obeboelig, på grund av människans dumhet naturligtvis, så vi måste hitta ett sätt att överleva. Fast beslutna att rädda mänskligheten från utrotning bränner bandet och dess fans iväg från jorden, för att gå med i en rymdskeppsflotta, som leds av flaggskeppet CHOSEN AND JUSTIFIED. Uppdraget är att söka efter en ny plats att kunna umgås på. Efter år av viloläge väcker flottans dator alla, när en ny värld upptäcks. De kallar den nya planeten ”Holy Ground”.

The Dead Daisies:
Glenn Hughes  – sång & bas
Doug Aldrich  – gitarr
Deen Castronovo  – trummor & sång
David Lowy  – gitarr

Låtlista, ”Holy Ground”:
1. Holy Ground (Shake The Memory)
2. Like No Other (Bassline)
3. Come Alive
4. Bustle And Flow
5. My Fate
6. Chosen And Justified
7. Saving Grace
8. Unspoken
9. 30 Days In The Hole
10. Righteous Days
11. Far Away

NY VIDEO: The Dead Daisies – Chosen And Justified 1

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Picture of Anna Karlsson

Anna Karlsson

Skribent/Fotograf
FLER NYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt

Tipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER