VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
days-of-jupiter-band-foto-krister-goransson

Exklusiv premiär för DAYS OF JUPITERs musikvideo “Crash”

days-of-jupiter-band-foto-krister-goransson

Nu har du chansen att se DAYS OF JUPITERs musikvideo till “Crash” före alla andra då Rocknytt premiärvisar videon. Kolla in videon i spelaren nedan!

Låten kommer från bandets debutalbum “Secrets Brought To Life”, som släpptes 2012 via Pantherfarm/Ninetone Records.


Med ett ben på var sin sida om Atlanten reser sig denna gigant med sin mix av modern metal från USA samt den klassiska hårdrocken från Europa och blandar det till sin egen variant som man nu kan avnjuta i form av debutalbumet “Secrets brought to life”.

Plattan innehåller 10 stenhårda spår som inte lämnar någon vare sig besviken eller oberörd. Days Of Jupiter bildades i januari 2010 och efter några medlemsbyten så hittades en stabil sättning som kunde leverera bandets vision om ett hårdrocksband i världsklass.

2010 var ett händelserikt år för Days Of Jupiter med bland annat en 2:a plats i Sveriges största rocktävling “Released Unsigned” samt en hel del grymma livegigs med en med fantastisk publikrespons. Inspelningen av debutplattan påbörjades i Sidelake studios och producerades av Patrik Frisk (Corroded, Takida, Crashdiet). Fast beslutsamma att uppnå världsherravälde på planeten Tellus, i alla fall i hårdrockssammanhang så avslutades inspelningen av debutplattan under 2011 och nu förbereder sig världen för Days Of Jupiters krigståg som börjar med “Secrets brought to life” och som knäcker allt som kommer i dess väg?

Albumet “Secrets brought to life” släpptes i Mars 2012 och har mottagit strålande recensioner både internationellt och här i Sverige. Days of Jupiter har bjudit på grymma liveshower på bla. Sweden Rock Festival, Rock Out Wild, Live at Heart och Nordic Rock. Nu satsas det på det hårt på 2013 och nästa steg i Days of Jupiters karriär…

Foto Days Of Jupiter: Krister Göransson

days-of-jupiter-secrets-brought-to-life-cd

{youtube}_xPL_kpUZEE{/youtube}

FÖLJ ROCKNYTT 2022 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt

Rocknytt söker nya medarbetare

Brinner du för rockmusik och gillar att skriva eller fotografera?

Vi söker nu fler medarbetare.
JOBB
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter

Share via
Copy link