VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE

NY LÅT: From The Sky – Invincible

Ninetone signar From The Sky med Pontus Snibb, Sampo Axelsson och Staffan Österlind och öppnar med singeln “Invincible”.

Efter flera års turnerande som frontman/låtskrivare för sitt band Bonafide kände Pontus Snibb att han ville komma tillbaka bakom trummorna igen på RIKTIGT. Och när han väl var där, varför inte sjunga samtidigt också? Han frågade sina polare Sampo Axelsson och Staffan Österlind som har spelat med honom i över tjugo år i deras “Tribute To Led Zeppelin” -band om de ville bilda en trio ala 70-s-rock/Zeppelinesque. Svaret var nja … eller snarare Hell Yeah! vi gör det!


De började skriva låtar tillsammans och det blev genast ett möte i glädje, musikalitet och musicerande. De har gjort det här tidigare, men det har aldrig varit såhär kul. Deras album kommer i höst och under våren och sommaren släpper de 3-4 singlar.

FÖLJ ROCKNYTT 2022 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt

Rocknytt söker nya medarbetare

Brinner du för rockmusik och gillar att skriva eller fotografera?

Vi söker nu fler medarbetare.
JOBB
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter