VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
Foto: Annicka Nilsson

NY LÅT: Corroded – House Of Hate

Foto: Annicka Nilsson
Med låtar som “Time and Again”, “6 ft of Anger”, “More Than You Can Chew” och “Age of Rage” har CORRODED satt sitt namn på kartan över band som alltid levererar refrängstark rock av det hårdare slaget.

Nu är det dags igen! Den 8 oktober släpper bandet en samling över sina första 10 år och kröningen av jubileumsplattan ”X Years of Anger” blir den helt nya singeln ”House Of Hate” som släpps idag.


Lyssna på låten via Spotify.

På frågan om hur han skulle beskriva ”House Of Hate” svarar sångaren och gitarristen Jens Westin;

– En klassisk CORRODED-låt med stark refräng och stora körer eller om jag ska hellre ska försöka beskriva själva känslan så skulle jag nog säga att det är som en stenhård käftsmäll mitt på hakan….fast av den sköna sorten.

Den norrländska stenkrossen CORRODED har haft en hektisk period med fullt fokus på att turnera utanför Sveriges gränser och framförallt i Tyskland.

I samband med Jubileumsskivan så gör CORRODED en mindre Sverigeturne i Okt/Nov under namnet “X Years of Touring” för att summera bandets första decennium och samtidigt markera början på nästa för vart ska ett utpräglat liveband fira sitt första decennium om inte på scenen?

Turnéstart blir den 10 oktober på Rocktoberfest i Stockholm/Annexet tillsammans med Sherlock Brothers och Self Deception.

CORRODED HoH 484
CORRODED Xyears 484

Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter

Copy link