VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR
Gathering Of Kings Foto: Effie Trikili

Gathering Of Kings släpper julsingel

1.26K Shares

Gathering Of Kings bjuder på två nya vinylsläpp i december. Bland annat julsingeln December (Christmas).

December (Christmas) är en julversion som släpps som vinylsingel den 1 december via RN Records. Vit vinyl, limiterad i 500 ex. Låten har producerats, mixats och mastrats av Thomas “Plec” Johansson som även jobbat med band som H.E.A.T, Soilwork, Dynazty, The Night Flight Orchestra och Perfect Plan. Originalversionen av December (lyssna via Spotify nedan) finns med på Gathering Of Kings senaste album Discovery.


“Vi tyckte redan vid demostadiet att December hade en riktigt julig vibe. När vi var i studion för att spela in trummor till ”Discovery” fick vi idén om att släppa om låten med ett jultema den 1 december. Victor Olsson och Alexander Frisborg har skrivit om texten. Även en hel del annat är nytt i låten. Jonny Lindkvist sjunger även på denna version, Victor Olsson spelar gitarr, bas, keyboards och körar, Efraim Larsson spelar trummor och Theresia Svensson gästar på körsång. Nu jäklar ska hårdrockarna få sin Last Christmas!” säger bandets grundare Ron Dahlgren.

Gathering Of Kings släpper även en ny vinylutgåva av succédebuten “First Mission” från 2019. Skivan släpps nu på lila vinyl, limiterad i 500 ex. 180 gram, Gatefold och det medföljer även en snygg A2-affisch.

Skivorna går att förhandsboka via www.ginza.se

Gathering Of Kings släpper julsingel 1


RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter