VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR
aerosmith-band

AEROSMITHs basist tvingas lämna turné

0 Shares

aerosmith-band

AEROSMITHs basist Tom hamilton har lämnat bandets turné på grund av en bröstinfektion.

Tom Hamilton (andra från vänster på bilden ovan) har tvingats lämna bandets australiensiska turné på grund av sjukdom. Basisten har återvänt till USA efter att ha fått en bröstinfektion. David Hull, som har tidigare ersatt Hamilton på AEROSMITHs turnéer har tagit över Toms plats för de två datum som är kvar att spela i Australien (1:a och 4:e maj).


Hamilton, som har besegrat kampen mot cancer under de senaste åren, har vid uttalanden sagt att han ser fram emot att spela in bandets uppföljare till “Music From Another Dimension!” och ordagrant sagt: “Jag ser fram emot att gå tillbaka till studion för ännu en skiva men under vissa villkor. Jag är trött på att granska varenda detalj… Jag skulle vilja slå på basen, få trummorna att rocka, gitarrerna att blixtra och med Steve Tyler på sången med melodier och harmonier.”

FÖLJ ROCKNYTT 2022 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Effie Trikili

Effie Trikili

Skribent/Fotograf
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter