VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR
Billy Gibbons ZZ Top

Billy Gibbons gör låt ihop med Snoop Doggy Dogg och Morris Day

21 Shares

Ett udda och otippat samarbete såg dagens ljus när Billy Gibbons från ZZ Top och rapparen Snoop Doggy Dogg, samt Prince-musikern Morris Day avslöjat att de jobbar med låten “She Was Too Much Girl For Me.”.

Det lär dock dröja ett tag innan den udda trion kan återuppta arbetet med låten på grund av de rådande omständigheterna.
Billy Gibbons, som numera bor i Las Vegas, har känt både Morris Day och Snoop i många år och han menar att vad de båda, än tar sig för så har det energi.


Upprinnelsen till det något udda samarbetet var att Billy stötte ihop med folk från Morris Days management under ett party vid årets Grammygala och fick frågan om han hade en låt varvid den skäggige rockikonen svarade helt kort.
-Det har jag alltid.
Det är inte första gången Billy Gibbons arbetar med musiker man kanske inte förknippar man den musik han är mest känd för. Han har samarbetat med konstmusikern Lauri Andersen och basisten, producenten dubfenomenet Bill Lasswell.

FÖLJ ROCKNYTT 2022 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Jerry Prütz

Jerry Prütz

Foto: Johnny Gustavsson
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter