VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
Nicke Borg

Gå på hemmafest med Nicke, Ralf, Ryan eller Kee

Det såg ut att bli en tyst och sysslolös sommar för Martin Karlsson på det pigga uppstickarbokningsbolaget Concerts Alive från Hässleholm men så kom Nicke Borg (presentation överflödig) på att han ville åka ut och spela hemma hos folk.

-Ja, idéen är inte min utan Nickes, vi har jobbat ihop ett tag nu med hans solospelningar och han ville ut även i sommar. Responsen har varit väldigt bra och Nicke är alltid stabil i det han gör, säger Martin Karlsson då vi pratas vid på telefonen.


Men Martin vore inte bokare om han inte passade på att kolla upp med några ytterligare artister. Mest överraskande är nog att Mustasch nästan folkkäre sångare Ralf Gyllenhammar kommer att ta sig an sin musik med bara en gitarr som sällskap.

-Mig veterligen har han aldrig gjort något sånt här förut. Jag tror faktiskt att det kan bli en succe´, menar Martin som lägger till att responsen från folk har varit enorm när det gäller just Ralf Gyllenhammar.

-Jag trodde sommaren skulle bli tom på grund av corona men nu har jag mer att göra än någonsin. Det var ju inte så kul att ställa in en hel turné med Nashville Pussy, bland annat, och mycket annat, förklarar han.

I sitt stall jobbar han med artister som Black Ingvars, The Bones, The Quill, Liv Sin, Cirkus Prütz och en hel del annat.

-Jag gör även gig med Kee Marcello som nog de flesta minns från Europé och Alice Coopers gitarrist Ryan Roxie, både två är ju världsartister på sätt och vis, dock blir det bara klubbgig med Ryan men även där är intresset stor, avslutar en nöjd Martin Karlsson på Concerts Alive.

Jerry Prütz

Jerry Prütz

Foto: Johnny Gustavsson
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter