VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR

Prins Svart och Nordman gör gemensam sak

47 Shares

Här finns bara jag är namnet på singeln med Prins Svart och Håkan Hemlin (Nordman) som kommer att släppas 27 mars.

Singeln kommer vara den första låten som släpps från Prins Svart’s kommande album Under Jord.


Henrik, bandets grundare, förklarar samarbetet så här:

“Håkan och jag har träffats av och till under många år, och Håkan har dykt upp på våra Stockholmsspelningar med Prins Svart. När vi i bandet bollade idéer inför kommande albumsläpp, föreslog jag att vi skulle bjuda in sångare som gillar oss och som vi beundrar i gengäld. Håkans namn kom upp på en gång och till vår glädje tackade han också ja när vi väl ställde frågan! Eftersom jag skriver texterna, så hade jag en låt som jag verkligen tyckte passade Håkan; mörk och monoton, med en svart text. Temat för texten är isolering, utanförskap, och uppgivenhet, känslor som vi alla har då och då, och som Håkan gestaltar bättre än någon annan sångare jag känner till.”

Prins Svart kommer att spela på Katalin i Uppsala på lördag 22 februari. Håkan kommer att gästa och tillsammans kommer de att spela Här finns bara jag live för första gången.

Det kommande albumet Under Jord förväntas komma ut någon gång under andra halvan av 2020 och kommer att innehålla en del profilerade gästsångare, varav Håkan Hemlin är den som är först ut att presenteras.

RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter