VECKANS TOPPNYHETER

Rocknytt söker nya medarbetare

Brinner du för rockmusik och gillar att skriva eller fotografera?

Vi söker nu fler medarbetare.
JOBB
VECKANS MEST DELADE

Bandmedlem lämnar Corroded

Igår meddelade det svenska rockbandet Corroded via sina officiella sociala medier att en av bandets medlemmar har valt att lämna bandet.

Så här lyder uttalandet som Tomas Jacobis, som är Corrodeds gitarrist och den medlem som lämnar bandet, gått ut med:


“Kära vänner,

För drygt 6 år sedan fick jag chansen att bli medlem i Sveriges bästa hårdrocksband. Jag hade redan delat scen med Jens, Peter, Per och Bjarne vid mer än ett tillfälle och svarade ja innan frågan var ställd. Det var backstage i Berlin under Airbourne-turnén. Anders Fridén och Björn Gelotte från InFlames var i Hansa Studion och spelade in så de och deras dåvarande manager kom och hälsade på oss och bjöd på öl när vår fjuttiga raider tog slut. Jag gick på moln, under flera år faktiskt. -”Äh, det blir vardag det med!” Brukade min kära vän Pat Nyman säga så fort man längtade efter det gröna gräset på andra sidan. Men vardag har det aldrig blivit med Corroded. De här åren har varit fantastiska på så många sätt. Jag älskar grabbarna som mina bröder, allt vi gjort tillsammans och för varandra. Jag kan bara tänka mig hur det känns för de som upplever krig tillsammans, men jag gissar att det känns precis såhär. För krigat har vi gjort. Om varenda kvadratcentimeter vi tar upp på den svenska hårdrockskartan! Men aldrig mot varandra, alltid tillsammans mot världen och med respekt för allas olikheter. Corroded har varit min andra familj, ibland till och med min första familj. Men nu har tiden kommit för mig att flytta ut. Det här är inget enkelt beslut, inget förhastat beslut och definitivt inte ett beslut taget i ilska. Men sorgligt, ja det är det. Jag vill poängtera att vi alla är vänner, det har inget med mitt nystartade band att göra och det finns heller ingen smaskig skvaller-press-anledning till varför jag väljer att kliva av Corroded. Jag är bara klar. Om än 20-30 år tidigare än vad jag hade hoppats, men jag är klar med Corroded. Jag kommer att fortsätta göra musik, spela live och allt vad det innefattar att vara musiker, men inte med Corroded. Det krossar mitt hjärta att säga de orden, jag kommer att sakna er alla enormt. Både mina bröder i bandet och mina bröder och systrar framför scenen. Ni har alla varit en del i min resa och jag är stolt över att ha haft er som fans! Ni är de bästa fansen på jorden! Jag hoppas ni stöttar bandet och vem som nu kommer att fylla min plats till vänster om Jens! Vi är alla vänner som sagt och vi kommer garanterat mötas igen, under andra former. Tack igen för allt, nu kör vi en sista turné och spelningen i december i Karlstad kommer definitivt bli min sista i Corroded. Jag hoppas vi ses innan dess!

FÖLJ ROCKNYTT 2022 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Rocknytt söker nya medarbetare

Brinner du för rockmusik och gillar att skriva eller fotografera?

Vi söker nu fler medarbetare.
JOBB
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter

Copy link