VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
spotify logo 484

Hitta din nästa konsert med personliga rekommendationer på Spotify

spotify logo 484
Längtar du efter att se dina favoriter spela live, men vet inte när de kommer till i din stad? Sugen på livemusik en fredagskväll? Spotify hjälper dig.

Spotify har lämnat följande pressmeddelande;


Vår nya Konsert-funktion berättar för dig när dina favoritartister annonserar sina kommande spelningar i närheten av dig, så att du aldrig mer missar chansen att se dem live. Även för artister blir det lättare än någonsin att informera fans om kommande konserter. Öppna enkelt Musik-menyn i Spotify på din telefon och välj Konserter för en personlig lista över artister och band som spelar i närheten av dig.

Precis som Veckans Tips, baseras rekommendationerna på ditt eget lyssnande och speciellt utvalda för dig, vilket betyder att vi kommer presentera konserter som vi vet att du kommer att uppskatta samt spelningar med artister som du kommer älska att upptäcka. I samband med att din musiksmak utvecklas med tiden, kommer dina rekommendationer också att göra det.

Annons:

Om du är på resande fot och vill se över vilka spelningar som dyker upp i en specifik stad, kan du enkelt trycka på ”Byt Plats” för att hitta konserter runt om i världen. Våra vänner på SongKick förser oss med information gällande datumen för kommande spelningar och hjälper dig att lätt hitta biljetter via deras tjänst med bara några knapptryck.

Konserter-funktionen kommer att rullas med start idag till samtliga användare på iOS och Android. För mer information, vänligen besök vår blogg.

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖRNina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIGMange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIERTipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT