VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
Imperial-State-Electric-logga

Imperial State Electric skriver kontrakt med Sound Pollution

Imperial-State-Electric-logga
Nicke Andersson – arkitekten, smeden och hjärnan bakom Imperial State Electric – skriver kontakt med Sound Pollution för bandets nya kommande album.

I mars 2010 släppte bandet sin självbetitlade debut och 2012 kom plattan “Pop War” som följdes av “Reptile Brain Music” 2013. Och i ett klimat av trender och likriktning så står bandet ut som ett av de mest autentiska. Sedan det självbetitlade debutalbumet släpptes har bandet avverkat dom flesta stora festivalerna, spelat support till både Guns n’Roses och Kiss, turnerat Sverige runt ett flertal gånger.


”Vi är oerhört glada över att Nicke Andersson har valt att bli en del av Sound Pollutions stall igen och ser fram emot att få vara att ta Imperial State Electric till nya höjder”, säger Calle Schewen från Sound Pollution

Annons:

”Jag och Calle har en lång historia tillsammans som grundar sej i bra musiksmak och ömsesidig respekt. Det ska bli skitkul att göra den ännu längre”, säger Nicke Andersson.

1 Maj släpps ”All Over My Head” som är det första smakprovet från skivan som digital singel. Några veckor senare som en 7″ vinyl.

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt

Rocknytt söker nya medarbetare

Brinner du för rockmusik och gillar att skriva eller fotografera?

Vi söker nu fler medarbetare.
JOBB
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter

ROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT