VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE

KISS – Time Traveler, boksläpp i november

Den 24:e november släpps boken Time Traveler – En osminkad odyssé skriven av Carl Linnaeus och Alex Bergdahl.

Likt en reptil ömsade Kiss skinn och gick in i en ny era. Ett band som genom överdrivna ansiktsmålningar och enkla rockdängor gjort sig känt för en hel generation skulle plötsligt förlita sig enbart på musiken.


I ”Kiss Time Traveler” reser två gamla vänner, tillika Sveriges ledande Kiss-experter, tillbaka i tiden för att guida läsaren genom skivorna som släpptes under de osminkade åren. De nosar upp de märkligaste stickspåren och gör nedslag i de lustigaste ögonblicken. Angeläget berättar de om en epok när ett av världens största band fick kämpa i motvind.

KISS - Time Traveler, boksläpp i november 1

Det här är författarnas fjärde gemensamma bok. Carl Linnaeus är en av Sveriges mest välmeriterade musikjournalister som 2013 bokdebuterade med bästsäljaren Kiss – Den osminkade sanningen. Alex Bergdahl är en välrenommerad föreläsare som sedan 2015 ligger bakom den hyllade Kiss-podcasten Alex Room Service.

Annons:

Kiss Time Traveler släpps den 24 november 2023 men boken går att förhandsboka på Ginza redan nu.

KISS - Time Traveler, boksläpp i november 2

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖRNina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIGMange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIERTipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT