VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE

Ny dokumentär om The Darkness i november

Det brittiska rockbandet The Darkness firar i år att deras debutalbum Permission To Land har 20-årsjubileum.

Med sitt debutalbum tog The Darkness världen med storm, men 2006 gick bandet under jorden och gjorde comeback 2009. I den kommande dokumentären Welcome To The Darkness ska tittarna få följa den snåriga, roliga och långa vägen mot comebacken. Dokumentären har utlovats att vara en “a warts-and-all feature-length documentary”. Simon Emmett, regissör och fotograf, är regissören bakom filmen.

Den 9:e november kan bandets fans se fram emot dokumentärpremiären på utvalda biografer. Welcome To The Darkness kommer bara att visas en gång + encores. Därefter kommer den från den 4:e december att finnas tillgänglig för nedladdning digitalt och som Blu-ray.

Dokumentären kommer att innehålla ett urval av intervjuer, foton och andra dokumentationer från sex års tid, varav en stor del av det aldrig har släppts förut.

Ny dokumentär om The Darkness i november 1

Se ett klipp från dokumentären här:

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

RELATERADE ARTIKLAR
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt

Tipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER