Dags för ännu en Rocknytt Cruise!

Efter succén med vårens kryssning så satsar vi nu vidare med Rocknytt Cruise 2024!

Efter succén med vårens kryssning så satsar vi nu vidare med Rocknytt Cruise 2024!

Datumen blir 8-9 mars och än en gång kommer den mäktiga Viking Cinderella ta med oss på en 21-timmars resa mellan Stockholm och Mariehamn på Åland. Förutom den kalla ölen, den goda maten och den fantastiska stämningen bland alla rockälskare så blir det ju då självklart en massa bra artister ombord.

Först och främst kan vi presentera ett näst intill legendariskt band som en gång i tiden upptäcktes av Gene Simmons och hamnade på samma skivbolag som Kiss. Vi pratar såklart om ANGEL från Washington D.C som släppte sin självbetitlade debutplatta redan 1975, som nu kommer till Sverige för första gången sedan 2001 och tillbaka i bandet är dessutom originalgitarristen Punky Meadows. Missa inte denna unika spelning!

Klara är också amerikanska TYKETTO med Danny Vaughn i spetsen. Ett band som inte spelat många gånger i Sverige tidigare. Lyssna på klassiker som “Forever Young”, Wings” och “Standing Alone” så förstår ni varför vi lockat dem till vår kryssning.

Vi går vidare med klassiska HARDLINE som är ett av de bästa livebanden man kan tänka sig och vem kan inte nynna med på låtar som “Hot Cherie”“Takin’ Me Down” och “Dr Love”?

Ett lite “nyare” band är brittiska CATS IN SPACE. Ett helt fantastiskt rockband som bildades 2015 och som nu gör sin allra första spelning i Sverige. Har ni inte lyssnat än så kolla in låtar som “Listen to the Radio”, “Teenage Millionaires” och “Poke the Witch” så kommer ni bli lika förälskade i bandet som vi är.

Övriga band blir danska SKAGARACK som i mitten av 80-talet och början av 90-talet levererade hits som “Hungry For A Game”, “I’m Alone” och “Anytime Anywhere” samt ett av 2000-talets populäraste melodic rock-band, finska BROTHER FIRETRIBE. Senast bandet var i Sverige var 2014! Spana in låtar som “For Better Or For Worse”, “Taste Of A Champion” och “Wildest Dreams”.

Dessutom en trippel riktigt grymma, svenska band bestående av VELVET INSANE, SARAYASIGN och ROULETTE.

Förutom alla banden så kommer så klart Ellinor “Hellinor” Asp att underhålla i Pianobaren. Det brukar alltid vara en av höjdpunkterna på kryssningen!

TV4:s filmmogul Ronny Svensson kommer att vara konferencier ombord och även köra två musikquiz med fina priser. En quiz på utresan och en på hemresan.

DJ under resan blir ingen mindre än Wilmer X-trummisen Sticky Bomb som kommer att underhålla mellan artisterna.

Förutom detta så blir det trubadurer och merchförsäljning ombord och kanske en och annan överraskning.

Missa nu inte detta utan kom och häng med oss och alla artisterna på vårens bästa melodiska rockkryssning på Östersjön!

Priser från 598 kr p/p som inkluderar både hyttplats och all underhållning ombord.

https://www.vikingline.se/hitta-resa/kryssningar/temakryssningar/rocknytt/

Dags för ännu en Rocknytt Cruise! 1

Picture of Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt
VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
Rocknytt

Tipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER